Om stugan

Välkommen till vår charmiga stuga i Hemavan, en plats som är centralt belägen och erbjuder enastående tillgång till allt som fjällen har att erbjuda. Med bara en 10 minuters promenad till centrum kan du utforska alla de fantastiska sevärdheterna och aktiviteterna som området har att erbjuda.

Stugan är perfekt för en stor grupp eller familj, med sina 10 bäddar fördelade på tre rymliga sovrum. Här kan ni alla njuta av den lugna och avkopplande atmosfären som omger er. Oavsett om ni är ute efter spänningen med vintersport eller bara vill ta det lugnt och njuta av naturens skönhet, så är vår stuga den perfekta basen för er vistelse.

För att tillfredsställa era behov av bekvämlighet finns Bayhill center bara 960 meter bort. Där hittar ni allt ni kan tänkas behöva under er vistelse, inklusive bensinstation, Ica livsmedelsbutik, Systembolaget och ett urval av restauranger och butiker. Ni behöver inte gå långt för att fylla på förnödenheter eller prova på lokal mat.

För de äventyrslystna erbjuder Centrumliften en nära anslutning till fjällvärlden. Med endast 550 meter till liften kan ni snabbt komma ut på backarna och utforska det hisnande landskapet. Oavsett om ni är erfarna åkare eller nybörjare kommer ni att hitta utmaningar och roliga aktiviteter för hela familjen.

Välkommen till vår stuga i Hemavan, en plats där närhet till centrum och fjällen möts för att skapa minnesvärda upplevelser och en avkopplande vistelse.